Lista på produkter från Nioxin

NIOXIN. LOYALTY KIT SYSTEM 1. 300+300+100 ml
Loyalty Kit System 1 är för normalt obehandlat hår med lätt håravfall. 3- stegssystemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.
 
NIOXIN. TRIAL KIT SYSTEM 1. 150+150+50ml
Trial Kit System 1 är ett 3-stegssystem för normalt obehandlat hår med lätt håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.
 
NIOXIN. SYSTEM 1 CLEANSER 300ml
System 1 Cleanser är till för normalt obehandlat hår med lätt håravfall och hjälper till att rengöra och ta bort tilltäppande talg, fettsyror och andra miljörester från hår och hårbotten för att få håret att se tjockare ut.  
NIOXIN. LLOYALTY KIT SYSTEM 2. 300+300+100 ml
Loyalty Kit System 2 är ett 3-stegssystem för natruligt hår med märkbart håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.
 
NIOXIN. TRIAL KIT SYSTEM 2. 150+150+40ml
Trial Kit System 2 är ett 3-stegssystem för naturligt hår med märkbart håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.