Frisörtrimmers

Trimmers

Vi har alla typer av frisörtrimmers, olika prisklasser och märken. Det finns uppladdningsbara trimmers och trimmers med sladd. 

Jaguar J-cut 40 Li
Proffstrimmer med litiumbatteri som kan användas med eller utan sladd.
Ny hårtrimmer från Jaguar! Modern design med lågvikt och 3 hastigheter (5000, 5500 och 6000 RPM). Trots hastigheterna och styrkan i motorn är trimmern både tyst och har låg vibration. Skär av högkvalitativt rostfritt stål (30mm brett) som enkelt trycks av med tummen vid rengöring. Lång drifttid på c:a 150 minuter med display, på endast 1 timme är trimmern fulladdad igen. 
Comair Silverstar
Professionell och prisvärd trimmer från Comair. Avtagbart blad för snabb och enkel rengöring. Snabbt laddning på bara 1,5 timme – för en arbetstid på 2 timmar. Kan även användas med sladd. 
BabylissPro SkeletonFX Trimmer Gold
SkeletonFX trimmer är en trimmer i snygg design för användning både med och utan sladd. Den är ergonomiskt utformad i metallhölje med ett räfflat halkfritt grepp för optimal komfort. Trimmern har ett 360° exponerat DLC/titanium T-skär på 40 mm som går att zero-gappa, vilket gör trimmern perfekt för nära rakning, precisa kanter runt nacke, öron och för att skapa snygga markerade linjer till skägget.
Wella Contura HS61 Trimmer
Contura är en professionell trimmer specifikt utvecklad för att skapa precisa kanter. Fungerar lika bra för hela frisyrer som den gör för nacke och skäggtrimmning. Den ergonomiska designen och den låga vikten gör den lätt att använda. Bra skärkapacitet och slitstarkt skärhuvud tillverkat i kolstål.
Oster Finisher trimmer
Ostertrimmer med sladd, för säker drift, en klassiker.
Levereras med ett T-skär
-Kraftfull Pivotmotor
-Överhättas inte
-Väger 230g
-3 meter sladd
Ingår:
1st T-skär
2st plastkammar
1st rengöringsborste
Det går att köpa till ett smalt skär.
Oster ACE trimmer
Benefits: Cord/cordless, good for detail work Technical features:» Cord/Cordless with Li-ION battery» 6200 Strokes per minute» Running time: 100 minutes» Recharge time: 60 minutes
Design features:» Weight: 147 g» Ergonomic design Included:» Charging stand and cord» Black titanium narrow blade» Lubrication oil» Cleaning brush
» Blade guard 
Ansiktstrimmer Jaguar J-Cut Liner
J-Cut Liner är en liten och mångsidig minitrimmer som ger exakt form åt ögonbryn och skäggkonturer. Rengöringsborste och avståndskam ingår, kortar ögonbrynen till precis 4 och 2 mm längd. Rakar bekvämt och effektivt bort oönskat ansiktshår. Inklusive batteri (1xAAA).
Panasonic ER-GP21
ER-GP21 är en liten, lätt och ergonomisk nät- och batteridriven fintrimmer. Trimmern väger 115 g, har en drifttid på 60 minuter, ett 32 mm brett blad och laddningstid på 8 h. Laddningsställ, påstickskammar på 3 och 6 mm samt olja och rengöringsborste ingår.