Effileringssaxar - Frisörgrossisten

Effileringssaxar

Joewell E30
E40 och E30, de perfekta effileringssaxarna för all typ av användning och för alla typer av användare. Dubbelhänt, balanserad och extraordinär hållbarhet.
Fördelar: Fungerar för både höger- och vänsterhandsbruk
Material: Supreme rostfri legering, nickelfri (under 0,6%)
Joewell E40
E40 är den enskilt mest sålda Joewell-saxen i sortimentet. Den är, liksom sin justerade version, E30, den perfekta urtunningssaxen för alla typ av användning och för alla typer av användare. Dubbelhänt, balanserad och extraordinär hållbarhet.
Fördelar: Fungerar för både höger- och vänsterhandsbruk
Material: Supreme rostfri legering, nickelfri (under 0,6%)
Jaguar Pre Style Relax 43
Effileringssaxen Ergo 43 från JAGUAR i storlek 6.0" är en pålitlig och förmånligt prissatt urtunningssax. Dessa frisörsaxar har en satinfinish och offset design och är perfekta som grundmodell för alla frisörer.
Jaguar Pre Style Ergo 28
Effileringssaxen Ergo 28 från JAGUAR i storlek 5.5" är en pålitlig och förmånligt prissatt urtunningssax. Dessa frisörsaxar har en satinfinish och klassisk design och är perfekta som grundmodell för alla frisörer.
Jaguar Pre Style Relax 28
Effileringssaxen Relax 28 från JAGUAR i storlek 5.5" är en pålitlig och förmånligt prissatt urtunningssax. Dessa frisörsaxar har en satinfinish och offset design och är perfekta som grundmodell för alla frisörer.
Jaguar Ergo Pink Effiler
Effileringssax Ergo Pink från Jaguar i storleken 5,5"
Kvalitativ, pålitlig och förmånligt prissatt. Dessa frisörsaxar har en rosa look och klassisk design och är perfekta som grundmodell för alla frisörer. Tack vare högkvalitativ beläggning erbjuder Ergo Pinkskydd mot nickelallergier.
Rose Line Effileringssax Left 5.0"
Sax i rostfritt stål med ishärdad satinfinish och mikrotandade blad, avtagbart fingerstöd och insättningsbara fingerringar. Tillverkad i Solingen, Tyskland.
OBS Vänstersax
Fördelar: Högt kostnads-nyttoförhållande, mikrotandad
Material: Satin rostfritt stål
Olivia Garden Xtreme Set
Ett set med två Olivia Garden Xtreme-saxar. En effileringssax och en klippsax storlek 5.75".
Ergonomiskt grepp, dämpare mellan fingerringarna, unik tumkrökning håller handen avslappnad i naturligt öppet läge
Material: Alloy steel