Strait Styling

Strait Styling

Strait Styling Glatt 0, kit
En rakpermanent som ger slätt, vackert och mjukt hår med en hållbarhet upp till 3 månader. Formulan är mild och innehåller Active Care+ Complex för perfekt vård och glänsande hår. Ett praktiskt kit med lättanvända sachéer som räcker upp till två appliceringar. Styrka 0 - Används till mycket lockigt eller frissigt hår.
 
 
Strait Styling Glatt 1, kit
En rakpermanent som ger slätt, vackert och mjukt hår med en hållbarhet upp till 3 månader. Formulan är mild och innehåller Active Care+ Complex för perfekt vård och glänsande hår. Ett praktiskt kit med lättanvända sachéer som räcker upp till två appliceringar. Styrka 1 - Används till normalt eller mycket lockigt färgat hår.
 
 
Schwarzkopf Strait Therapy Cream 0. 300 ml
Therapy Cream 0 är en rakpermanent för motståndskraftigt/mycket lockigt hår. Ger varaktigt, silkesmjukt, rakt hår med fantastisk glans som håller upp till 6 månader. Formulan med Silk Protein Complex ger strålande glans och lyster.
Används tillsammans med Schwarzkopf Strait Therapy Neutraliser. 1000 ml
Schwarzkopf Strait Therapy Cream 1. 300 ml
Therapy Cream 1 är en rakpermanent för naturligt lockigt hår. Ger varaktigt, silkesmjukt, rakt hår med fantastisk glans som håller upp till 6 månader. Formulan med Silk Protein Complex ger strålande glans och lyster.
Används tillsammans med Schwarzkopf Strait Therapy Neutraliser. 1000 ml
Schwarzkopf Strait Therapy Cream 2. 300 ml
Therapy Cream 2 är en rakpermanent för naturligt vågigt färgat hår. Ger varaktigt, silkesmjukt, rakt hår med fantastisk glans som håller upp till 6 månader. Formulan med Silk Protein Complex ger strålande glans och lyster.
Används tillsammans med Schwarzkopf Strait Therapy Neutraliser. 1000 ml