Loreal

Loreal

L´ORÉAL är världens största företag inom skönhetsindustrin. Det var L`ORÈAL som uppfann oxidationshårfärgen så som vi känner till den idag. Alla produkter från L`ORÈAL är framtagna på det absolut mest professionella sätt man kan tänka sig.

L'Oréal Vitamino Color Kit
Vitamino Color Kit innehåller: 

Vitamino Color Shampoo 300 ml - ett kraftfullt schampo för färgat hår som skyddar hårstrået och gör reflexerna intensivare i håret. Schampot gör håret mjukt och glansigt samtidigt som det innehåller UV-filter. Passar alla hårtyper. 

Vitamino Color Masque 250 ml - en inpackning för färgat och känsligt hår som har en krämig konsistens och en uppfriskande sensorisk mentoleffekt. Inpackningen ger näring, reder ut håret och framhäver reflexer i håret samtidigt som den gör håret smidigt och mjukt.
Loréal Dia Richesse 50ml
DIA Richesse är en alkalisk toningscreme som är idealisk för obehandlat hår. Den mörkar ner 4 tonhöjder, ljusar upp till 1-1,5 tonhöjder och täcker upp till 70% vitandel. Hi-Visibility är en ammoniakfri toning som ger extra synliga reflexer med mycket glans även på mörka baser. Tonas gradvis ur med tiden. Täcker upp till 50% grått hår och kan ljusa upp 1,5 steg.
Innehåller 60ml.
Majirel 50ml
Cremebaserad oxidationshårfärg från Loréal, innehåller komplex Ionéne G + Incell, vårdar alla 3 zoner av hårstrået och stärker det innifrån.Resultatet är mustigt, intensivt med förutsägbara reflexer.Lätt fräsh doft med en touch av blommor.Innehåller 50ml.  
Loréal Luo Color 50ml
 
FRAMHÄVER HÅRETS NATURLIGA SKIFTNINGAR
Transparent färg som Innehåller druvkärneolja som vårdar och bygger upp håret och ger en bra glans som framhäver hårets naturliga skiftningar. LUO COLOR ljusar upp håret upp till tre steg och täcker vitt hår upp till 70%.