FRISÖRSAXAR

Frisörsaxar - klippsaxar, effileringssaxar & effilerknivar

Vi säljer frisörsaxar från några av världens främsta tillverkare. När du köper en frisörsax från oss kan du alltid vara säker på att få bästa kvalitet till bästa pris. Vi har alla typer av frisörsaxar, såsom klippsaxar, effilersaxar, saxar för vänsterhänta, effilerknivar, mm. Vi har även kompletta frisörset innehållandes samtliga nödvändiga frisörverktyg. Saknar du någon saxmodell från en leverantör, tveka inte att höra av dig till oss så kan vi säkert ordna hem just den frisörsaxen du vill ha. Vi har framför allt valt att sälja frisörsaxar från Jaguar och Joewell då vi vet att frisörsaxar som tillverkas av dessa två giganter inom saxtillverkning alltid håller högsta kvalitét. Jaguar har dessutom modeller i en lägre prisklass som passar till skolelever och den som vill ha en prisvärd extrasax. Joewell tillverkar saxar i japanskt stål och deras frisörsaxar anses vara bland de främsta i hela världen, något för finsmakaren.

Jaguar Pre Style Ergo
Frisörsaxen ERGO från JAGUAR är en pålitlig och förmånligt prissatt klippsax. Dessa frisörsaxar har en satinfinish och klassisk design och är perfekta som grundmodell för alla frisörer - finns i olika storlekar.
Jaguar Pre Style Ergo 28
Effileringssaxen Ergo 28 från JAGUAR i storlek 5.5" är en pålitlig och förmånligt prissatt urtunningssax. Dessa frisörsaxar har en satinfinish och klassisk design och är perfekta som grundmodell för alla frisörer.
Jaguar Pre Style Relax P
Frisörsaxen Relax från Jaguar är en pålitlig och förmånligt prissatt klippsax. Dessa frisörsaxar har en polerad finish med offset-grepp och är perfekta som grundmodell för alla frisörer - finns i olika storlekar.