Blekning - Frisörgrossisten

Blekning

Professionell blekning

Här hittar du blekningsprodukter från samtliga tillverkare. Vi har allt du behöver för en lyckad hårfärg. Handla professionella hårfärger som Wella, L'Oréal, Schwarzkopf, Matrix och många fler till grossistpris.  

M:C Blått blekmedel 500 g
Skonsam, snabb blekning till mycket bra pris. Finns även i storpack till ännu lägre pris. Se M:C 5 x 500G Blekmedel
Dammfritt blått blekpulver för den starkaste uppljusningen (upp till 7 toner), enkel blandning, optimal konsistens och supersnabb uppljusning.
L'Oréal Blond Studio 8 Multi-Techniques Powder 500g
Multi-Techniques 8 Bonder Inside Powder är en blekning som ljusar upp håret upp till 8 steg samtidigt som den skyddar bindningarna i håret. Blekningen är berikad med Bonding Complex som bibehåller hårets integritet samtidigt som håret ljusas upp. Den skyddar hårfibern med en hög koncentration av citronsyra och glycinbindningskomplex. Blekningen är bra för känsligt hår, har en fyllig och krämig textur samt passar till alla tekniker.
Schwarzkopf Blond Me 60ml
Bond Enforcing Blonde Toning har framställts för att arbeta tillsammans med BlondMe Bond Enforcing Premium Lighteners för att förfina och förbättra blonderingsbehandlingen. Den integrerade Bonding Enforcing Hydrolock-teknologin återställer hårets naturliga pH-värde och stärker hårets inre struktur samt ger förbättrad fuktbalans och minimerar hårskador för en bra hållbarhet. 
Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9+, 450g
Blonderingspulver som ljusar upp till 9 steg på både naturligt och färgat hår, även på ett mycket mörkt utgångsläge. Gula toner motverkas tack vare avancerade neutraliseringsämnen.
Blandas med Blond Me developer 2%, 6%, 9% eller 12% beroende på utgångsläge och resultat.
450gram.
Grazette Blekning vit
High light bleaching powder: ett dammfritt blekningspulver för ett säkrare resultat.Söker du en vårdande blekning som snabbt ger dig ett perfekt resultat med önskat ljushetsläge är detta produkten. Vitt dammfritt pulver.
Innehåller 500gr. Levereras i en påse.