Om oss

Grossist inom hår- och skönhetsbranschen


 

Frisörgrossisten är en grossist inom hår- och skönhetsbranschen. Vår familj har levererat hårvårdsprodukter sedan 60-talet, så är det något vi kan så är det hårvård. Vi representerar de flesta stora varumärkena inom hårvårdsbranschen, vilket gör att alla kan hitta sina favoriter hos oss.  Vi vill att det skall vara enkelt, snabbt och prisvärt att handla från oss.

Vi säljer våra produkter via vår webshop.
Hos oss är det meningen att du skall kunna hitta nästan allt vad du kan tänkas behöva ha till din salong. Om det är något som fattas som du tycker att vi borde ha i butiken, låt oss då få veta vad och vi lovar att försöka skaffa hem produkten.

Vi erbjuder dig bra priser, snabb leverans, du kan köpa alla produkter styckvis och du kan blanda hur du vill bland våra varumärken, samt ett bonussystem som gör att det lönar sig att vara en trogen kund hos oss.

När du vill beställa varor från oss gör du det enklast genom vår webshop eller också ringer du vår kundservice och gör din beställning.

Hjärtligt välkommen som kund hos oss önskar
Vi på Frisörgrossisten.com

 

Hos Frisörgrossisten.com hittar du allt inom hårvård, från alla de kända varumärkena, alla sorters tillbehör och kompletta salong inredningar, allt till bra priser och förmånliga betalnings och rabattvillkor.

 

Frisörgrossisten i Gbg 
Org.nummer: 916559-5340
Telefon: 031-694 694
Mejl: kundservice@frisorgrossisten.com

Postadress:

 Box 1

439 21 Onsala

Leveransadress:

EA Rosengrensgata 7

421 31 Västra Frölunda