KAMPANJER

Här har vi samlat alla de kampanjer och erbjudanden vi har just nu.

Folie Pop-Up
300 st förvikta och förskurna folieark i en praktisk dispenser. Den präglade ytan förhindrar att folien glider och säkerställer ett optimalt grepp. Lämplig för alla färgtekniker. 300 ark, skurna, silver.
L'Oréal Blond Studio 8 Multi-Techniques Powder 500g
Multi-Techniques 8 Bonder Inside Powder är en blekning som ljusar upp håret upp till 8 steg samtidigt som den skyddar bindningarna i håret. Blekningen är berikad med Bonding Complex som bibehåller hårets integritet samtidigt som håret ljusas upp. Den skyddar hårfibern med en hög koncentration av citronsyra och glycinbindningskomplex. Blekningen är bra för känsligt hår, har en fyllig och krämig textur samt passar till alla tekniker.
Ny
Scalp Brush
Ta bort döda hudceller, smuts och produktrester från din hårbotten på ett skonsamt sätt. De mjuka stråna i silikon ger skonsam och effektiv exfoliering som främjar blodcirkulationen och stimulerar hårväxt.
STYLIST BOX
Den optimala stylistboxen.
Boxen innehåller:50 transparenta små gummiband40 svarta små gummiband9 tunnare hårband6 tjockare hårband4 hårclips (90 mm)5 olika sorters hårklämmor:   - Black, 50 mm: 40 pcs   - Brown, 50 mm: 40 pcs   - Black, 52 mm: 30 pcs   - Brown, 52 mm: 30 pcs   - Black, 75 mm: 15 pcs
Stationär Dammsugare 1200W
Påslös stationär håruppsugare som fungerar som en elektrisk soptunna, vilket gör det lättare att sopa golvet och hålla rent. Den är utrustad med en 1200 W motor samt infraröda sensorer som känner av smuts. Håruppsugaren fungerar bra på golv som kakel, trä, vinyl och betong. Mått: Längd 30 cm, Bredd 40 cm och Höjd 70 cm. 
Parlux Alyon
Parlux Alyon är en lätt och ergonomisk hårfön med jonteknologi och en kraftfull K-Advance Plus motor på 2250 W. Fönen har 2 hastighetsinställningar, 4 temperatursinställningar samt en kalluftsknapp, vikt 465 g och en 3 meter lång sladd. Framdelen av fönen håller sig sval under föning. Två munstycke ingår.
Finns i massor av läckra färger!