Värmeverktyg

Värmeverktyg

Här hittar du allt du behöver till frisörsalongen - fönar, plattänger, locktänger, våffeltänger, värmeborstar, värmespolar, mm.

GA.MA IQ2 Black
Senaste hårfönen från italienska GA.MA
Liksom vanliga GA.MA iQ är denna hårfön lätt och kompakt, men med en snabbare motor och med funktioner som stand by-teknik, specialdesignade munstycken och automatisk rengöringsfunktion med påminnelse. Den levereras med en smartpad med standby-sensor som automatiskt ställer fönen i standby-läge när du placerar den på smartpaden. Den har även ett speciellt skapat filter som skyddar håret från smuts och säkerställer längre motorlivslängd.
Fördelar: Extremt lätt vikt, ergonomiskt balanserad, automatisk rengöringspåminnelse, oxy-aktiv teknologi
CeraCurly locktång 32mm
CeraCurly locktång 32mm är en smidig locktång för proffsiga jobb.
Gjord i keramiskt matrial och med isolerad topp, så man kan använda två händer för mer kontroll.
Man kan säga att denna locktång är som två i en, med fjäderbelastat spänne och utan.
Locktången finns i 4 storlekar 19mm, 25mm, 32mm och 38mm
Parlux Alyon
Parlux Alyon är en lätt och ergonomisk hårfön med jonteknologi och en kraftfull K-Advance Plus motor på 2250 W. Fönen har 2 hastighetsinställningar, 4 temperatursinställningar samt en kalluftsknapp, vikt 465 g och en 3 meter lång sladd. Framdelen av fönen håller sig sval under föning. Två munstycke ingår.
Finns i massor av läckra färger! 
Airstyler Duo
3Style är en värmeborste som ger ett mjukt luftflöde för att torka och forma håret. Värmeborsten har 3 utbytbara borstar på 13, 19 och 23 mm samt en värmeisolerad topp och en roterbar sladd på 3 m.