Moisture Me Rich

Moisture Me Rich

ÅTERFUKTANDE

Moisture Me Rich är en återfuktande serie som mjukgör samt ger naturlig lyster och glans till torrt och normalt hår.

Matrix. Food For Soft Hydrating Shampoo1000ml

Food For Soft Hydrating Shampoo är ett återfuktande schampo som rengör och avlägsnar överflödig olja för ett frizzfritt och mindre poröst hår. Perfekt för torrt hår och gör håret mjukt, samt ger 7 gånger mer fukt i upp till 72 timmar när det används tillsammans med Food For Soft Conditioner eller Mask och Oil jämfört med ett icke-konditionerande schampo. Schampot lämnar håret återfuktat och slätt med en mjuk finish samt extra glans. Det kan användas dagligen och är säkert för färgbehandlat hår. Schampot är berikat med avokadoolja och hyaluronsyra som lämnar håret mjukt och återfuktat.

Användningsbeskrivning

Fördela en mindre mängd jämnt i fuktigt hår, massera lätt. Skölj noggrant. Återupprepa vid behov.Fortsätt med balsam eller inpackning och olja.

Matrix. Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner 1000ml

Food For Soft Detangling Hydrating Conditioner är ett balsam som lämnar håret återfuktat och slätt med en mjuk finish och extra glans. Balsamet ger ett frizzfritt och mindre poröst hår samt ger 7 gånger mer fukt i upp till 72 timmar, när det används tillsammans med Food For Soft Conditioner eller Mask och Oil. Berikat med avokadoolja och hyaluronsyra som lämnar torrt och skört hår mjukt och återfuktat. Balsamet är säkert för färgbehandlat hår.

Användningsbeskrivning

Fördela jämnt i nytvättat, fuktigt hår från mellanlängder till toppar och låt verka i en minut. Skölj noggrant.Fortsätt med olja.