Blond Me

Blond Me

Schwarzkopf Blond Me 60ml
Bond Enforcing Blonde Toning har framställts för att arbeta tillsammans med BlondMe Bond Enforcing Premium Lighteners för att förfina och förbättra blonderingsbehandlingen. Den integrerade Bonding Enforcing Hydrolock-teknologin återställer hårets naturliga pH-värde och stärker hårets inre struktur samt ger förbättrad fuktbalans och minimerar hårskador för en bra hållbarhet. 
Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9+, 450g
Blonderingspulver som ljusar upp till 9 steg på både naturligt och färgat hår, även på ett mycket mörkt utgångsläge. Gula toner motverkas tack vare avancerade neutraliseringsämnen.
Blandas med Blond Me developer 2%, 6%, 9% eller 12% beroende på utgångsläge och resultat.
450gram.
Schwarzkopf Blond Me Bond Enforcing Premium Clay Lightener 350g
Clay Lightener är en blekning framtaget specifikt för frihandstekniker så som balayage. Blekningen lyfter håret upp till 7 steg, passar på utgångsläge 3 till 8 med minimerad risk att håret går av. Tack vare Soft-to-Solid formulan behövs ej folie: Den integrerade kaolinleran förvandlar texturen från mjuk till fast vid applicering. Två integrerade teknologier i formulan som gör att man inte behöver addera en bonding tillsats eller genomföra en detoxkur innan färgning:
Blandas 1:1,5 till 1:2 med Premium Developer 6, 9 eller 12%. Applicera på torrt hår och låt verka i 20-45 minuter. Använd ej extra värme.