Wella - Professionella hårprodukter | Frisörgrossisten.com

Wella

Wella Professionals - Hårprodukter, färg, vård & styling

Wella erbjuder ett komplett sortiment för håret. Hårprodukter i premiumsegmentet som används av salonger världen över. Handla Wellas professionella hårfärger och väteperoxid i produktserierna Wella Koleston ME+, Illumina ColorMagma och Color Touch. Eller Wellas populära blonderingssystem från produktserien Wella Blondor.

Wella SP Luxe Oil 100 ml
Luxe Oil är en återuppbyggande olja som vårdar och stärker håret samtidigt som hårstrukturen slätas ut. Kombinerar tre vårdande oljor. Jojobaolja som är ett vax i flytande form som framställs av fröet från jojobaväxten. 
Eimi Dry Me 68ml
Dry Me är ett torrschampo som skapar volym med en lättskött matt struktur. Absorberar olja med en ny formula som innehåller tapiokastärkelse samtidigt som det ger håret förnyad energi
Wella SP Color Saver Emulsion 50 ml
Color Saver Emulsion är en intensivt mjukgörande efterbehandling vid färgning som neutraliserar alla rester av peroxider och alkali samt avslutar oxideringen. Efterbehandlingen ger ett starkt skydd för en långvarig färgglans och skyddar även färgen från att blekas och ändra ton.