Wella - Professionella hårprodukter | Frisörgrossisten.com

Wella

Wella Professionals - Hårprodukter, färg, vård & styling

Wella erbjuder ett komplett sortiment för håret. Hårprodukter i premiumsegmentet som används av salonger världen över. Handla Wellas professionella hårfärger och väteperoxid i produktserierna Wella Koleston ME+, Illumina ColorMagma och Color Touch. Eller Wellas populära blonderingssystem från produktserien Wella Blondor.

Wella SP Delicate Volume 200 ml
Delicate Volume är en volymgivande mousse som ger håret stadga och volym samtidigt som den hjälper till att skydda håret från UV-strålar, fukt och värmestyling. Består av Polishing Technology som ger märkbart mer glans samt polymerer, vårdande ingredienser och oljor som går in och jämnar ut håret.
Wella SP Luxe Oil 100 ml
Luxe Oil är en återuppbyggande olja som vårdar och stärker håret samtidigt som hårstrukturen slätas ut. Kombinerar tre vårdande oljor. Jojobaolja som är ett vax i flytande form som framställs av fröet från jojobaväxten. 
Eli Dry Me 68ml
Dry Me är ett torrschampo som skapar volym med en lättskött matt struktur. Absorberar olja med en ny formula som innehåller tapiokastärkelse samtidigt som det ger håret förnyad energi