Ellumen Play

Ellumen Play

Elumen Play är en semi-permanent hårfärg med direktverkande pigment som gör att man enkelt och snabbt kan förändra en hårfärg. 

Goldwell ELUMEN Play
Elumen Play är en semi-permanent hårfärg med direktverkande pigment som gör att man enkelt och snabbt kan förändra en hårfärg. Färgerna går att mixa och matcha med varandra för ett kreativt resultat, de håller i upp till 10-15 tvättar samt verkar helt utan oxidering och ammoniak. De är berikade med HDmax Technology som består av ett system speciellt utvalda direkta färgpigment som är utformade för gradvis tvättas ur. Färgerna ger håret extra intensitet då de sitter på både det yttre och de inre lagret av fjällskiktet. Färgerna är även berikade med Shine & Care Technology som ger färgen en fin glans. 
Goldwell Elumen Play Eraser 12X30 ml
Elumen Play Eraser tar bort alla nyanser av Elumen Play på förblekt hår, så att kunden enkelt kan ändra sin hårfärg efter önskemål (beroende på hårets kvalitet och färgintensitet på befintlig färg). Berikad med vårdande ingredienser som hjälper till att skydda håret och ge känslan av ett konditionerat och slätt hår.