STYLING

STYLING

Skapa den egna stilen med Fudge styling. Sortimentet består av ett stort urval högkvalitativa produkter för att täcka alla slags behov.

Fudge Matte Hed 85g
Matte Hed är en styling paste med extra matt finish och stadga. Ger en hållbar frisyr med volym och fyllighet. Med Fudge Matte Hed finns inga gränser, släpp loss fantasin och skapa coola frisyrer. Applicera Fudge Matte Hed på torrt hår och styla. Lätt att tvätta ur.
Fudge Matte Hed extra 85ml
Fudge Matte Hed extra är en matt strukturpasta med fast stadga. Den ger struktur och formar håret med en extra matt och torr finish. Den ger volym och slät håryta samtidigt som den ger kontroll med hjälp av Chinaclay och organiska vaxer. UV-skydd mot solen. Mild och fräsch doft av gurka och melon. 
Fudge Hair Shaper 75g
Hair Shaper är en texturkräm som ger en stark fixering med halvmatt finish. En blandning av naturliga vaxer, ceresin och carnaubavax ger textur och definition och hydrolyserat veteprotein förstärker och förbättrar hårets kondition under stylingen. Ett skikt skapas som gör att håret står emot luftfuktighet men den är också vattenlöslig och därmed enkel att schamponera ur.
Fudge Violet Tri-Blo 150ml
Violet Tri-Blo är en värmeskyddande spray med violetta pigment som avlägsnar gula och orange toner i naturligt blont eller färgat blont hår. Sprayen tonar och framhäver det blonda håret samtidigt som den skyddar mot värmeskador, ger glans och en osynlig stadga.
Fudge. Full Hed Xpander Jelly 75g
Xpander Jelly är en lätt, parabenfri gelé som ger ett tjockare och fylligare hår med lätt stadga. Tätheten på håret ökar samtidigt som den bibehåller hårets struktur. Innehåller keratin och vitamin B5 som förbättrar hårets styrka, minskar risken att håret bryts av och ger skydd mot värme upp till 235 grader. Den lätta och flexibla formulan med fibre-dense technology är idealisk för korta hår.
Fudge. Reviver Dry Shampoo. 200 ml
Dry Shampoo är ett torrschampo som gör håret fräscht mellan tvättarna. Det innehåller bland annat tapiokastärkelse som absorberar smuts, fett och olja vilket gör att håret känns och ser renare ut samtidigt som det får naturlig studs och vitalitet. Torrschampot innehåller även kiseldioxid som ger håret volym och textur. Doftar fräscht av äpple och kokos.
Fudge. Gloss. 50 ml
Fudge Gloss är ett serum som intensifierar hårets glans och ger en silkesmjuk känsla samt innehåller värmeskydd. Innehåller UV-skydd, eliminerar frizz och skyddar håret mot luft- och miljöskador. Doftar fräscht av citrus.
Fudge Head Shine 100g
Fudge Head Shine har ljusreflekterande egenskaper som ger en glansig och luftig finish. Supertorr formel helt utan stadga. Perfekt för att kontrollera lockigt eller flygigt hår. Vattenlöslig, lätt att schamponera ur, lämnar inga lagringar på håret. Innehåller UV-skydd.