TILLBEHÖR

Under den här kategorin har vi samlat alla tillbehören som behövs vid olika moment. Bland annat klipptillbehör, färgtillbehör, permanenttillbehör, handdukar, borstar, kammar, övningshuvuden och rengöring. Vi försöker alltid se till att vi har de salongstillbehör du vill ha till din frisörsalong i vårt sortiment. 

Övningshuvud dam 30-35cm
Brunhårig docka att öva på, 100% äkta människohår.
Du kan färga, permanenta, locka, platta, ja allt som man kan göra med ett riktigt hår.
Tjocklek:36 implants/cm2 på toppen av huvudet, 30 implants/cm2 på bakhuvudet.
Hårriktning: framåt
Hårlängd 30-35cm
Jaguar Studio-Bag Grey
Studio Bag Grey är en väska i grått konstläder med antikt guldtonade nitar. Väskan är utrustad med en avtagbar axelrem och kombinerar trendig design med funktionaliteten hos en verktygsväska med utrymme för stylingutrustning, kammar, borstar med mera samt ett extra fack för saxar.
Mått: B: 36 cm x H: 29 cm x D: 11 cm.
Invisibobble blå, 3-pack
Invisibobble Spiralsnoddar är coola, spiralformade hårsnoddar som levereras i en fin förpackning. De skadar inte håret, går inte sönder och lämnar inga märken efter sig. Paketet innehåller: 3 st Invisibobble Spiralsnoddar i färgen Blå.
Elcom Euro 50 Mini kassaregister
Mycket praktiskt kassaregister, liten och behändig samt prisvärd.
I priset ingår ALLT!   kassaapparat, svarta lådan, programmering, registrering till SKV, och en mycket lätfattlig svensk manual. Du behöver inte tänka på något- vi ordnar allt!