Scalp Recovery

Scalp Recovery

NIOXIN SCALP RECOVERY mjällbehandling med ZPT-NIODerma-teknologi mot flagnande och kliande hårbotten är framtagen för att bekämpa mjäll från första användningstillfället. Den innehåller pyritionzink och extrakt från grönt te som bidrar till att återställa hårbottens naturliga balans. ZPT-NIODerma™-teknologin motverkar och lindrar symptomen av mjäll. 

Motverkar mjäll från första användningstillfället.

NIOXIN. Scalp Recovery Relief Kit 200+200+100 ml
Scalp Relief kit består av ett 3-stegssystem för en känslig, torr och kliande hårbotten. Systemet lugnar och återfuktar hårbotten samt bidrar till att optimera pH-balansen i hårbotten och ge fylligare hår från första användningen. Berikat med skonsam och vårdande aloe vera, soothex som har en mycket lugnande effekt och kan reducera sveda och irritation, glycerin som mjukgör och håller hårbotten återfuktad samt lindrar irritation och niacinamid som bidrar till att göra håret tjockare. Systemet är kliniskt bevisad att bibehålla den naturliga hårbottenbalansen. Produkterna är dermatologiskt testade.
NIOXIN. Scalp Relief Cleanser 200 ml
Scalp Relief Cleanser ingår i ett 3-stegssystem för en känslig, torr och kliande hårbotten. Systemet lugnar och återfuktar hårbotten samt bidrar till att optimera pH-balansen i hårbotten och ge fylligare hår från första användningen. Berikat med skonsam och vårdande aloe vera, soothex som har en mycket lugnande effekt och kan reducera sveda och irritation, glycerin som mjukgör och håller hårbotten återfuktad samt lindrar irritation och niacinamid som bidrar till att göra håret tjockare. Systemet är kliniskt bevisat att bibehålla den naturliga hårbottenbalansen.
NIOXIN. Scalp Relief Scalp & Hair Conditioner 200 ml
Scalp Relief Scalp & Hair Conditioner ingår i ett 3-stegssystem för en känslig, torr och kliande hårbotten. Systemet lugnar och återfuktar hårbotten samt bidrar till att optimera pH-balansen i hårbotten och ge fylligare hår från första användningen. Berikat med skonsam och vårdande aloe vera, soothex som har en mycket lugnande effekt och kan reducera sveda och irritation, glycerin som mjukgör och håller hårbotten återfuktad samt lindrar irritation och niacinamid som bidrar till att göra håret tjockare. Systemet är kliniskt bevisat att bibehålla den naturliga hårbottenbalansen.
NIOXIN. Scalp Recovery Soothing Serum 100 ml
Scalp Relief Soothing Serum ingår i ett 3-stegssystem för en känslig, torr och kliande hårbotten. Systemet lugnar och återfuktar hårbotten samt bidrar till att optimera pH-balansen i hårbotten och ge fylligare hår från första användningen. Berikat med skonsam och vårdande aloe vera, soothex som har en mycket lugnande effekt och kan reducera sveda och irritation, glycerin som mjukgör och håller hårbotten återfuktad samt lindrar irritation och niacinamid som bidrar till att göra håret tjockare. Systemet är kliniskt bevisat att bibehålla den naturliga hårbottenbalansen.