Schwarzkopf - Professionell hårfärg & hårvård | Frisörgrossisten.com

Schwarzkopf

Schwarzkopf Professional - Färg, blekning, vård & styling

Schwarzkopf är ett av världens ledande varumärken inom hårfärg, blekning, vård och styling. Hårprodukter av hög kvalitet som används av salonger världen över. Handla professionell hårfärg och väteperoxid från Schwarzkopf's produktserier Igora Royal och Igora Vibrance eller blonderingssystemen Blond Me och Igora Blekning

Strait Styling Glatt 0, kit
En rakpermanent som ger slätt, vackert och mjukt hår med en hållbarhet upp till 3 månader. Formulan är mild och innehåller Active Care+ Complex för perfekt vård och glänsande hår. Ett praktiskt kit med lättanvända sachéer som räcker upp till två appliceringar. Styrka 0 - Används till mycket lockigt eller frissigt hår.
 
 
Schwarzkopf Blond Me 60ml
Bond Enforcing Blonde Toning har framställts för att arbeta tillsammans med BlondMe Bond Enforcing Premium Lighteners för att förfina och förbättra blonderingsbehandlingen. Den integrerade Bonding Enforcing Hydrolock-teknologin återställer hårets naturliga pH-värde och stärker hårets inre struktur samt ger förbättrad fuktbalans och minimerar hårskador för en bra hållbarhet. 
Schwarzkopf Igora Vibrance 60ml
Igora Vibrance är en intensiv lättfärg utan ammoniak, som erbjuder ett stort urval av nyanser, ger förbättrad färgutjämning och fantastisk glans. Täcker grått hår med upp till 70% vitandel, sitter upp till 25 tvättar.Blandas med Vibrance developer 1,9% eller 4% Finns på 1000ml flaska eller som ett kit med applikatorflaska och developer färdigt. Innehåller 60ml.