Behandlingslampor

Behandlingslampor

Här hittar du olika typer av lampor som är lämpliga att använda vid olika typer av behandlingar, när man behöver extra bra belysning.

Ringlampa
Ringljus är det perfekta verktyget för en professionell fotofinish, perfekt blandad make-up och att se varje nyans sann till färg när som helst på dygnet. Använd den avtagbara mobiltelefonhållaren för att enkelt livestreama, skapa innehåll eller förbättra kvaliteten på dina videor. Ta med den lätta lampan till vilken plats som helst – packa bara och fäll ihop den i den medföljande väskan för problemfri transport.
Gemini lampa
Ger ett Perfekt arbetsljus utan skuggor
Flexibilitet möter stabilitet och portabilitet, väger in på ynka 2,4 kg. Daylight Gemini fälls snyggt ihop och packas ner i sin väska. Gemini ger hög kontrast och exakt färgmatchning, samtidigt som den håller sig sval. Det är dubbel nyans flex till var du än behöver dem för att lysa. Med en slimmad struktur och exklusiv design är Gemini också lätt men ändå stabil, flexibel men håller vilken position som helst. 
Slimline golv
Daylight Slimline golvlampa prisas för sin funktionalitet, ergonomi och oöverträffade ljuskvalitet. Aluminiumskärmen avger ett mycket starkt ljus och diffusorn ger en bättre spridning av ljuset. En fyrstegsdimmer tillåter ljusstyrkakontroll. Lysdioderna blir inte varma vilket gör att du kan arbeta under ljuset i många timmar.
Foldi Go bordslampa
Den här laddningsbara lampan är briljant ljusstark och viks runt dina behov. Bärbar, höjdjusterbar och designad med ett roterande huvud, den uppladdningsbara lampan Foldi Go gör att du kan få högsta kvalitet på ljuset placerat precis där du vill ha det.
Slimline bordslampa
Den tredje generationen av Slimline bordslampa är idealisk för att se intrikat arbete tydligt och i detalj. Aluminiumskärmen avger ett starkare ljus med bättre spridning. En fyrstegsdimmer tillåter ljusstyrkakontroll. Den smala klämman är icke-påträngande och kommer i borstat stål för en elegant finish.