INREDNING

Beställ frisörinredning online eller ring oss på 031-694 694

Vi säljer bara frisörinredning och frisörmöbler av högsta kvalitet, alltid till bra priser, men vi tummar aldrig på kvalitén. Hos Frisörgrossisten hittar du möbler och inredning en salong och frisör behöver - shamponeringar, frisörstolar, torkhuvar, klimazoner, pallar, speglar och arbetsvagnar. När du beställer din frisörsalongsinredning från oss, kan du vara säker på att alltid bli nöjd. Vi lämnar gärna referenser på nöjda kunder som du kan prata med, ring oss så får du deras telefonnummer. Finansiera ditt köp enkelt genom delbetalning. Vi har snabba leveranser på all vår inredning, normalt tar det inte mer än 1 vecka innan du har din nya frisörsalongsinredning. Har du frågor om frisörinredning? Ring oss på 031-694 694.

✓ Bra priser ✓ Smidig delbetalning ✓ Snabba leveranser ✓ Alltid fraktfritt ✓ Stort sortiment ✓ Hög kvalitet på alla produkter

Receptionsdisk SWISS
Elegant receptionsdisk i högsta klass. Laminerat trä utrustat med två låsbara lådor, avtagbart hyllutrymme och två skåp för extra förvaringsutrymme.
Se även arbetsplats och spegel ur samma serie. Swiss enkel arbetsplats och Swiss dubbel arbetsplats.
Mått:107,5x120x52cm
Schamponering Lugano
Shamponering i modern och komfortabel design.
Vickbart ryggstöd och höj och sänkbart handfat garanterar en bra sittkomfort för de flesta personer oavsett längd.
Professionell italiensk kran och duschhandtag.
Stabil bas i plastmatrial som är enkel att rengöra.
Svart porslinshandfat.
Höjd 93cm, längd 116,5cm, bredd 63cm
Finns med svart eller brun stol
Ringlampa
Ringljus är det perfekta verktyget för en professionell fotofinish, perfekt blandad make-up och att se varje nyans sann till färg när som helst på dygnet. Använd den avtagbara mobiltelefonhållaren för att enkelt livestreama, skapa innehåll eller förbättra kvaliteten på dina videor. Ta med den lätta lampan till vilken plats som helst – packa bara och fäll ihop den i den medföljande väskan för problemfri transport.
Receptionsdisk Detroit
Receptionsdisk Detroit har den typiska industriella looken och övertygar med sitt iögonfallande, coola utseende. En kombination av metall och trä gör disken till salongens blickfång. Ytan i ek garanterar enkel städning och skötsel, 2 låsbara lådor, 2 skåp med gott om lagringsutrymme och utdragbar hylla kompletterar konceptets design och funktionalitet.
Mått: 116 x 120 x 60 cm
Pumpstol Zurich, svart
Frisörstol med låsbar hydralisk pump, rund fot.
Sömmar i avvikande färg, vilket ger ett mycket exklusivt intryck.
Öppen i ryggen för enkel rengöring
Sitthöjd från 43-58,5 cm, Bredd 62,5 cm, Djup 62,5cm
Finns i svart och brun för omgående leverans.
Gemini lampa
Ger ett Perfekt arbetsljus utan skuggor
Flexibilitet möter stabilitet och portabilitet, väger in på ynka 2,4 kg. Daylight Gemini fälls snyggt ihop och packas ner i sin väska. Gemini ger hög kontrast och exakt färgmatchning, samtidigt som den håller sig sval. Det är dubbel nyans flex till var du än behöver dem för att lysa. Med en slimmad struktur och exklusiv design är Gemini också lätt men ändå stabil, flexibel men håller vilken position som helst. 
Slimline golv
Daylight Slimline golvlampa prisas för sin funktionalitet, ergonomi och oöverträffade ljuskvalitet. Aluminiumskärmen avger ett mycket starkt ljus och diffusorn ger en bättre spridning av ljuset. En fyrstegsdimmer tillåter ljusstyrkakontroll. Lysdioderna blir inte varma vilket gör att du kan arbeta under ljuset i många timmar.
Foldi Go bordslampa
Den här laddningsbara lampan är briljant ljusstark och viks runt dina behov. Bärbar, höjdjusterbar och designad med ett roterande huvud, den uppladdningsbara lampan Foldi Go gör att du kan få högsta kvalitet på ljuset placerat precis där du vill ha det.