Lista på produkter från Comair

Arbetsplats Spegel Swiss
Spegel för väggmontering i modern avskalad design, med fotstöd och fönhållare.
Exklusivt utförande i mörk träfanér. Modellen finns även som dubbel modell. Se även tillhörande Swiss receptionsdisk.
 Höjd 192cm, Bredd 82cm, Djup 25,5cm
Arbetsplats/spegel Detroit

Detroit arbetsplats övertygar med sin industriella look som är en mix av trä och metall. Spegeln och den antika eken ihop med den svarta metallen ger en väldigt cool look till din salong. Det finns förvaringslådor på bägge sidorna och en hylla för praktisk förvaring
MÅTT: 180 x 54,2 x 30 cm


Arbetsplats/spegel Detroit dubbel

Detroit arbetsplats övertygar med sin industriella look som är en mix av trä och metall. Spegeln och den antika eken ihop med den svarta metallen ger en väldigt cool look till din salong. Stora förvaringsutrymmen med 4 hål för elverktyg på bäda sidorna
MÅTT:198 x 120 x 60 cmArbetsstol sadel
Ergonomisk rullpall i sadelmodell. Svart konstläder.Sadelns utformning gör att man får en "rätt" sittposition vilket är mycket skonsammare för ryggen.- Aluminiumfot 60cm i diameter.- Gaslift justerbar 44-68cm- Stora gummiklädda de lux hjul som det inte fastnar hår i.
Arbetsvagn Låsbar metall
Ett låsbart stort bord med massor av plats. Fem stora lådor, utfällbar arbetsyta, två korgar, diverse hållare på sidan samt värmeskyddsmatta. Stora hjul som rullar lätt utan att hår fastnar i dem.
Mått:
Höjd 89cm
Bredd 33,5cm
Djup 35,5cm
 
 
Arbetsvagn PICO
Ett kompakt bord som håller dina saker på rätt plats. Fem lådor, fönhållare, borsthållare samt en krok att hänga spegeln på. Det går att hänga en låda på utsidan av bordet. Stora gummihjul gör så att bordet rullar lätt och inget hår fastnar.
Mått:
Höjd 89,5cm
Bredd 39,5cm
Djup 40,5cm