Lista på produkter från Wella

Wella OIL REFLECTION
Nya Wella Professionals oil reflections kan användas på flera olika sätt: återfuktning – applicera några få droppar olja i fuktigt hår för ett slätare och smidigare hår. styling – applicera några få droppar olja i vått hår innan du fönar för extra skydd. finish – applicera efter styling för extra glans och intensifierad färgreflektion
Color Touch Relights 60ml
Color Touch är ett ammoniakfritt färgsystem som består av intensivtoningar där skimrande färger och fantastisk glans skapar ett oemotståndligt och supernaturligt färgresultat.
RELIGHTS är perfekt för att fräscha upp slingor  (Blondor och Magma) och ge resten av håret en fantastisk glans.
Illumina Color
Detta är en premium färg med skimrande resultat, strålande i alla typer av ljus. Enastående hårskydd. Täcker grått hår upp till 100 % med ett skimrande resultat. Illumina Color ger fullständig kreativ frihet! 26 nyanser som alla kan blandas med varandra. Blandas 1:1 (1,9-12% Wella Emulsioner och Welloxoner rekommenderas).
Wella Blondor Freelights Developer 1000ml. 6%, 9%, 12%
Freelights är ett blonderingssystem för frihandsblondering som ger upp till 7 stegs uppljusning, på naturligt eller tidigare färgat hår. Möjliggör en precis och enklare applicering med mindre svällning. För naturliga färgresultat, mjuka slingor och en mindre synlig utväxt. Ger synlig färgutveckling och gör det enkelt att bättra på blekningen.
Wella Color Fresh Toning 75ml.
WELLA  Color Fresh toning, är en återuppfräschande toning som ger nytt liv åt färgade hår.
Tillför djup nyans åt håret.
Mild formula med surt pH-värde - fri från ammoniak och peroxid.
Snabb och enkel applicering.
Varar upp till 10 tvättar.
Täcker grått hår upp till 30%.
 
Finns i 20 olika färger.