Lista på produkter från Fudge

Fudge Hair Shaper 75g
Hair Shaper är en texturkräm som ger en stark fixering med halvmatt finish. En blandning av naturliga vaxer, ceresin och carnaubavax ger textur och definition och hydrolyserat veteprotein förstärker och förbättrar hårets kondition under stylingen. Ett skikt skapas som gör att håret står emot luftfuktighet men den är också vattenlöslig och därmed enkel att schamponera ur.
Fudge Head Shine 100g
Fudge Head Shine har ljusreflekterande egenskaper som ger en glansig och luftig finish. Supertorr formel helt utan stadga. Perfekt för att kontrollera lockigt eller flygigt hår. Vattenlöslig, lätt att schamponera ur, lämnar inga lagringar på håret. Innehåller UV-skydd.
Fudge Matte Hed 85g
Matte Hed är en styling paste med extra matt finish och stadga. Ger en hållbar frisyr med volym och fyllighet. Med Fudge Matte Hed finns inga gränser, släpp loss fantasin och skapa coola frisyrer. Applicera Fudge Matte Hed på torrt hår och styla. Lätt att tvätta ur.
Fudge Matte Hed extra 85ml
Fudge Matte Hed extra är en matt strukturpasta med fast stadga. Den ger struktur och formar håret med en extra matt och torr finish. Den ger volym och slät håryta samtidigt som den ger kontroll med hjälp av Chinaclay och organiska vaxer. UV-skydd mot solen. Mild och fräsch doft av gurka och melon. 
Fudge Membrane Gas 150g
Fudge Membrane Gas är en hård spray som formar, ger textur och håller frisyren på plats. Gör håret flexibelt och formbart utan att kännas stelt vilket ger möjligheten att omforma och omarbeta frisyren. Doftar friskt (unisex).
Fudge Skyscraper Spray 600ml
Fudge Skyscraper är en finfördelad mistspray som ger långvarig stadga och lagom fixering. Kan enkelt schamponeras eller borstas ur. Doftar av äpple och kokos. Spraya ett jämnt lager över frisyren med burken 25-30 cm från huvudet. Upprepa för ökad fixering.