Lista på produkter från Schwarzkopf

Schwarzkopf Igora Vibrance 60ml
Igora Vibrance är en intensiv lättfärg utan ammoniak, som erbjuder ett stort urval av nyanser, ger förbättrad färgutjämning och fantastisk glans. Täcker grått hår med upp till 70% vitandel, sitter upp till 25 tvättar.Blandas med Vibrance developer 1,9% eller 4% Finns på 1000ml flaska eller som ett kit med applikatorflaska och developer färdigt. Innehåller 60ml.   
Schwarzkopf Blond Me 60ml
Bond Enforcing Blonde Toning har framställts för att arbeta tillsammans med BlondMe Bond Enforcing Premium Lighteners för att förfina och förbättra blonderingsbehandlingen. Den integrerade Bonding Enforcing Hydrolock-teknologin återställer hårets naturliga pH-värde och stärker hårets inre struktur samt ger förbättrad fuktbalans och minimerar hårskador för en bra hållbarhet. 
Schamponeringsskovel + Duchhandtag
Portabel schamponering med duschhandtag som passar de flesta kranar.
Plastskovel med höj och sänkbart stativ, kryssfot och avloppsslang.
Mått:46x46cm. 
Mobilt duschhandtag med slang 120cm långt med universalfäste som passar alla standardkranar.
Perfekt för dig som rör på dig och åker runt till kunderna.
Schamponering St.Tropez
Bekväm schamponering i modern retro design. Underredet är gjort av svart glasfiber som är lätt att rengöra. Det keramiska handfatet kan tippas. Stolen är tillverkad i högkvalitativ läderimitation och ger behaglig sittkomfort tack vare sin utmärkta dämpning. Ryggstödet är dekorerat med aluminium och fungerar som en blickfång i salongen. 
Mått: 94 x 64 x 123 cm
Schamponering New York
En lyxig schamponering där stol och tvättpelare är separata från varandra. Klädseln, tillverkad helt i robust syntet läder, garanterar hög komfort och välbefinnande. Det vita handfatet är keramiskt och har en bekväm tiltfunktion som möjliggör för att perfekt uppfylla dina kunders krav. Det lättillgängliga utrymmet inuti glasfibertvättpelaren underlättar enkelt anslutningen Stol svart, handfat vit.
Mått: 100 x 74 x 118 cm