Lista på produkter från Schwarzkopf

Igora Royal hårfärg 60ml.
Schwarzkopf Igora Royal hårfärg är en oxidationsfärg som, ger oslagbara resultat med fantastisk lyster. Upplev en intensiv och hållbar färg med ett stort urval av nyanser som ger dig obegränsade och kreativa färgmöjligheter.Perfekt färgutjämningHållbara färgresultat med överlägsen täckförmågaSkydd mot föroreningar och UV-strålningStärker och vårdar hårets inre struktur.60ml/tub
Schamponering New York
En lyxig schamponering där stol och tvättpelare är separata från varandra. Klädseln, tillverkad helt i robust syntet läder, garanterar hög komfort och välbefinnande. Det vita handfatet är keramiskt och har en bekväm tiltfunktion som möjliggör för att perfekt uppfylla dina kunders krav. Det lättillgängliga utrymmet inuti glasfibertvättpelaren underlättar enkelt anslutningen Stol svart, handfat vit.
Mått: 100 x 74 x 118 cm
Schamponering Roma
Bekväm och modern schamponering i konstläder; Tålig konstruktion och lätt att rengöra glasfiberkroppen. Den ergonomiskt designade stolen säkerställer optimal kundkomfort i lutad position. Tippbart keramikhandfat med blandare och duschslang med handtag. De eleganta detaljerna i rostfritt stål på armstöden gör schamponeringen till ett ögonfång i vilken salong som helst.
Mått: 94 x 70 x 118-123 cm