Lista på produkter från Schwarzkopf

Igora Royal hårfärg 60ml.
Schwarzkopf Igora Royal hårfärg är en oxidationsfärg som, ger oslagbara resultat med fantastisk lyster. Upplev en intensiv och hållbar färg med ett stort urval av nyanser som ger dig obegränsade och kreativa färgmöjligheter.Perfekt färgutjämningHållbara färgresultat med överlägsen täckförmågaSkydd mot föroreningar och UV-strålningStärker och vårdar hårets inre struktur.60ml/tub
Igora Royal Highlift
Highlifts ger snygga blonda färger snabbare, säkrare och enklare med ett minimerat antal avbrutna hårstrån. Fibre Bond-teknologin från Fibreplex No.1 är nu integrerad i färgkrämen vilket skyddar bindningarna i hårstrukturen under uppljusningsprocessen. Ultrakalla pigmentkombinationer skapar silvriga blonda nyanser. OBS! Blanda inte med Fibreplex No.1 då färgen redan innehåller detta.
Schamponering New York
En lyxig schamponering där stol och tvättpelare är separata från varandra. Klädseln, tillverkad helt i robust syntet läder, garanterar hög komfort och välbefinnande. Det vita handfatet är keramiskt och har en bekväm tiltfunktion som möjliggör för att perfekt uppfylla dina kunders krav. Det lättillgängliga utrymmet inuti glasfibertvättpelaren underlättar enkelt anslutningen Stol svart, handfat vit.
Mått: 100 x 74 x 118 cm
Schamponering St.Tropez
Bekväm schamponering i modern retro design. Underredet är gjort av svart glasfiber som är lätt att rengöra. Det keramiska handfatet kan tippas. Stolen är tillverkad i högkvalitativ läderimitation och ger behaglig sittkomfort tack vare sin utmärkta dämpning. Ryggstödet är dekorerat med aluminium och fungerar som en blickfång i salongen. 
Mått: 94 x 64 x 123 cm
Schamponeringsskovel + Duchhandtag
Portabel schamponering med duschhandtag som passar de flesta kranar.
Plastskovel med höj och sänkbart stativ, kryssfot och avloppsslang.
Mått:46x46cm. 
Mobilt duschhandtag med slang 120cm långt med universalfäste som passar alla standardkranar.
Perfekt för dig som rör på dig och åker runt till kunderna.