Lista på produkter från LOreal

Absolut RepairLipidium Schampo 500ml
Absolut Repair Lipidium Shampoo är ett schampo för skadat hår som reparerar och återuppbygger håret på djupet med ett långvarigt skydd utan att tynga ner. Håret stärks samtidigt som det lämnas mjukt, smidigt och fullt av glans med förnyad vitalitet.
L'Oréal BlondStudio Instant Highlights Lightening Cream 90 ml
BlondeStudio Instant Highlights är ett blekningssystem bestående av en uppljusningskräm och ett värmeverktyg.
 
Instant Highlights Lightening Cream är en uppljusningskräm som lyfter håret upp till 6 steg med en verkningstid på upp till 30 minuter, för hela servicen, från applicering till sköljning. Rekommenderas för uppljusning av mindre partier med max 15 foliepaket. Uppljusningskrämen är värmekompatibel och säkerställer ett jämnt och kontrollerat resultat samt är berikad med oljor och tensio-agenter.
 
L'Oréal BlondStudio Multi-Techniques 8 Bonder Inside Powder 500 g
Multi-Techniques 8 Bonder Inside Powder är en blekning som ljusar upp håret upp till 8 steg samtidigt som den skyddar bindningarna i håret. Blekningen är berikad med Bonding Complex som bibehåller hårets integritet samtidigt som håret ljusas upp. Den skyddar hårfibern med en hög koncentration av citronsyra och glycinbindningskomplex. Blekningen är bra för känsligt hår, har en fyllig och krämig textur samt passar till alla tekniker.