TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Refectocil Silikon Pads
Utvecklingen av RefectoCil Eye Protection Papers, för ännu enklare fransfärgning. Silicone Pads förhindrar oönskad färgning av huden. De är självhäftande – ingen kräm behövs. Det mjuka, ogenomträngliga högteknologiska silikonet glider inte, är hudvänligt och matchar alla ögonformer. Lätt att rengöra och återanvändningsbara upp till 100 gånger.
Refectocil Eyecare Pads
Den nya premiumbehandlingen: ge inte bara dina kunder dramatiska ögonfransar, skäm även bort huden runt ögonen med hyaluronsyra och vitamin E!Ett plus: huden blir intensivt återfuktad samtidigt som den skyddas från missfärgning under ögonfransstylingen.
Refectocil Care balm
Vitaminer och vegetabiliska oljor, som verkar under natten, stärker håret och gör det friskt, glänsande och mindre sprött. Dessutom främjar ricinolja naturliga tillväxt av fransar och bryn.
Refectocil Styling Gel
Styling Gel ger vård och skydd till färgade fransar och bryn samtidigt som de blir stylade. Gelen innehåller en färgskyddsformula bestående av E-vitamin, D-pantenol och glycerin. Formulan ger ett skydd för fransarna och brynen samt får dem att se nyfärgade och fräscha ut under en längre tid. Gelen kan även fixera envisa bryn i önskad position.