Permanent

Permanent

Paul Mitchell Alkaline Permanent Wave (blue)
Färdigt med paket med permanentvätska & neutralisering
Alkaline Permanent Wave är en permanent för normala, grova och gråa hår. Den ammoniak- och tioglykolatfria formulan förebygger skador och missfärgningar på håret. Ammoniumvätekarbonat ersätter ammoniaken och avlägsnar ”permanentdoften” samtidigt som naturliga alfahydroxisyror från propolis minskar potentiell irritation i hårbotten. Resultatet blir ett mjukt, glansigt hår med en väldigt naturlig känsla.
Ny
Paul Mitchell Exothermic Permanent Wave (pink)
Färdigt med paket med permanentvätska & neutralisering
Exothermic Permanent Wave är en permanent för motståndskraftigt, normalt till fint hår. Den ammoniak- och tioglykolatfria formulan förebygger skador och missfärgningar på håret. Ammoniumvätekarbonat ersätter ammoniaken och avlägsnar ”permanentdoften” samtidigt som naturliga alfahydroxisyror från propolis minskar potentiell irritation i hårbotten. Resultatet blir ett mjukt, glansigt hår med en väldigt naturlig känsla.
Ny
Paul Mitchell Acid Permanent Wave (green)
Färdigt med paket med permanentvätska & neutralisering
Acid Permanent Wave är en permanent för färgat och 50% ljusfärgat hår. Den ammoniak- och tioglykolatfria formulan förebygger skador och missfärgningar på håret. Ammoniumvätekarbonat ersätter ammoniaken och avlägsnar ”permanentdoften” samtidigt som naturliga alfahydroxisyror från propolis minskar potentiell irritation i hårbotten. Resultatet blir ett mjukt, glansigt hår med en väldigt naturlig känsla.