Lista på produkter från GA.MA

GA.MA IQ Compact hair dryer Roséguld
Professionell hårfön i roséguld från italienska GA.MA
Kompakt fön från GA.MA i ny innovativ design. Munstycket har utformats för att multiplicera luftflödet från motorn. Ett bra alternativ för den som letar efter en hårfön med hög effekt och låg vikt.
Extremt låg vikt (282 g) och ergonomiskt balanserad.
Effekt: 80 m³/h luftflöde
3 meter slitstark sladd
Tekniska funktioner
2000 Watt
3 hastighetsinställningar
5 temperaturinställningar
Instant cold shot-knapp
LED-indikator
Tillbehör
2 munstycken
1 diffuser
GA.MA IQ2 Black
Senaste hårfönen från italienska GA.MA
Liksom vanliga GA.MA iQ är denna hårfön lätt och kompakt, men med en snabbare motor och med funktioner som stand by-teknik, specialdesignade munstycken och automatisk rengöringsfunktion med påminnelse. Den levereras med en smartpad med standby-sensor som automatiskt ställer fönen i standby-läge när du placerar den på smartpaden. Den har även ett speciellt skapat filter som skyddar håret från smuts och säkerställer längre motorlivslängd.
Fördelar: Extremt lätt vikt, ergonomiskt balanserad, automatisk rengöringspåminnelse, oxy-aktiv teknologi
GA.MA IQ2 Rosé Gold
Senaste hårfönen från italienska GA.MA
Upptäck GA.MA IQ2, en hårfön i roséguld som kombinerar lätt vikt och kompakt design med en kraftfullare motor och praktiska funktioner. Denna hårfön har stand-by teknik, specialdesignade munstycken och automatisk rengöring med påminnelse. Dessutom ingår en smartpad med en standby-sensor som automatiskt sätter fönen i standby-läge när den placeras på paden. GA.MA IQ2 har också ett filter som skyddar håret från smuts och förlänger motorlivslängden. Fördelarna med denna hårfön inkluderar dess ergonomiska balans, extremt lätt vikt och oxy-aktiv teknologi.
Fördelar: Extremt lätt vikt, ergonomiskt balanserad, automatisk rengöringspåminnelse, oxy-aktiv teknologi