Lista på produkter från Uniq One

OG NANO THERMIC CERAMIC + ION STYLER PADDLE
OG NANO THERMIC CERAMIC + ION STYLER PADDLE kombinerar modern teknik med unik design för att skapa den perfekta borsten. Turmalinjonsteknik - Fuktar ytterhuden och ger håret mer glans - Eliminerar friss och fly-aways - Antistatisk Nano-silver-teknik - Ger antibakteriellt skydd - Hälsosammare hår och lättare att forma- Ergonomiskt handtag med lätt grepp
UniqOne Superior Hair Mask 300ml
UniqOne Superior Hair Mask är en djupverkande och intensiv inpackning speciellt framtagen för fint och skadat hår. Inpackningen har 10 fördelaktiga egenskaper, bland annat: reparerar skadat hår på djupet, tillför vård, stärker, ger anti-frizz, har en utredande effekt och är återfuktande samtidigt som den ger håret fin glans och mjukhet.
UniqOne All in One Hairtreatment 150ml
Den första Leave-in produkten i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. Ett unikt koncept inom hårvård som passar alla. UNIQ ONE hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och härligt doftande.
UniqOne Coconut Treatment. 150ml
Uniq One Coconut är en leave-in produkt i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. Hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och med en härlig doft av kokos
UniqOne All In One Green Tea Hair Treatment. 150ml
Uniq One Green Tea Hair Treatment är en leave-in produkt i sprayform med 10 fördelaktiga egenskaper. Hjälper till att reda ut, minska frissighet och gör det lättare att forma och styla. Skyddar ditt hår från värmeverktyg, solens strålar och bevarar din hårfärg. Ditt hår lämnas mjukt, glänsande och med en härlig aromatisk doft av grönt te och citrus.