System 5, för blekt hår med lätt håravfall

System 5, för blekt hår med lätt håravfall

System 5 är ett 3-stegssystem för blekt hår med lätt håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.

NIOXIN. LOYALTY KIT SYSTEM 5. 300+300+100 ml
Loyalty Kit System 5 är ett 3-stegssystem för blekt hår med lätt håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glan och har en svalkande effekt på hårbotten.
 
NIOXIN. TRIAL KIT SYSTEM 5 150+150+50ml
Trial Kit System 5 är ett 3-stegssystem för blekt hår med lätt håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glan och har en svalkande effekt på hårbotten.