System 4, för färgat hår med märkbart håravfall

System 4, för färgat hår med märkbart håravfall

System 4 är ett 3-stegssystem för färgat hår med märkbart håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.

NIOXIN. LOYALTY KIT SYSTEM 4. 300+300+100 ml
Loyalty Kit System 4 är ett 3-stegssystem för färgat hår med märkbart håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.
 
NIOXIN. TRIAL KIT SYSTEM 4 150+150+40ml
Trial Kit System 4 är ett 3-stegssystem för färgat hår med märkbart håravfall. Systemet bygger på ett avancerat hudvårdskoncept för rengöring, optimering och behandling av håret och hårbottnen, för att få det att se både tjockare och fylligare ut. Det ökar hårets struktur och ger håret en frisk glans samtidigt som det har en svalkande effekt på hårbotten.