loréal Dulcia Advanced permanent 75ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

loréal Dulcia Advanced permanent 75ml

Permanent baserad på ett Nutri-Protect system med tre element för tredubbel verkning, veteprotein för att ge näring och glans, Ionéne G skyddar. Ger smidiga lockar med lång hållbarhet. Gör håret spänstigt, elastiskt och glansigt.

  • 0-naturligt/svårpermanentat hår
  • 1-Naturligt hår
  • Force 1 Tonique

Registrera konto
Logga in

local_shipping Fi frakt på order över 1500kr

Finns i tre olika styrkor

0 -svårpermanentat hår -  Dulcia Advanced N.0 är för naturligt/ svårpermanentat hår som ger en långvarig textur som stärker håret och gör det mjukt och följsamt. Hårets naturliga elactisitet skyddas samtidigt som håret skyddas inifrån med lonene G. Begränsar förlusten av proteiner och lipider för maximal respekt av håret under behandlingen.

1-naturligt hår - Dulcia Advanced N.1 är för naturligt hår som ger en långvarig textur som stärker håret och gör det mjukt och följsamt. Hårets naturliga elactisitet skyddas samtidigt som håret skyddas inifrån med lonene G. Begränsar förlusten av proteiner och lipider för maximal respekt av håret under behandlingen.

Force 1 Tonique - Force1 Tonique för naturligt hår är speciellt utformat för att skapa klassiska lockar. En hållbar och stärkande permanent.

75ml. portionsflaskor

chat Kommentarer (0)