Airwall
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Airwall Fläkt med ergonomiskt förkläde

PASSA PÅ! NU SÄLJER VI UT DE SISTA AIRWALLFLÄKTARNA TILL ETT KANONPRIS. 

Airwall är en patenterad portabel fläkt, som skyddar dig från att inandas de giftiga och illaluktande ämnen som uppstår då du färgar, bleker och permanentar håret.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN OM AIRWALL

Registrera konto
Logga in

local_shipping Fi frakt på order över 1500kr

KLICKA HÄR FÖR ATT SE FILMEN OM AIRWALL

Airwall är en patenterad portabel fläkt med tre hastighetslägen som skyddar dig från att inandas de giftiga och illaluktande ämnen som uppstår då du färgar, bleker och permanentar håret. 

Den placeras i vårt specialdesignade förkläde som medföljer. AirWall drivs av uppladningsbara batterier som räcker ca 8 timmar per laddning. Laddstationen har en inbyggd joniseringsenhet som binder samman klippdamm och andra partiklar och får dem att snabbt falla till golvet.

En studie framtagen av Lunds Universitet mellan åren 1983-2001 visar att heltidsanställda frisörer löper 20 procent högre risk att föda tillväxthämmade barn.

I en rapport från Arbetsmiljöverket ”Frisör, drömyrke!” uppger var tredje frisör att hon/han har återkommande problem med huvudvärk och irriterade luftvägar. En modern frisersalong innehåller många typer av föroreningar som kan ge upphov till besvär och sjukdomar. Källa: Uttalande från Frisörernas branschförbund i intervju i SR 20 november 2006.

Ammoniakgas är en av de vanligaste som är irriterande för luftvägar. Ammoniakgas har påvisats som ett ämne som ger upphov till astma och allergier. Hårspray innehåller många små partiklar som svävar runt i luften och fastnar på lungorna.

• Uppladdningsbara batterier.
• Joniseringsenhet.
• Medföljande förkläde.
• 3 hastigheter.
• Elegant aluminiumväska.

chat Kommentarer (0)