Amika Blonde Bombshell
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ny

Amika Blonde Bombshell

Blonde Bombshell innehåller: 
Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo 300 ml
Bust Your Brass Cool Blonde Conditioner 250 ml 
Supernova Blonde Violet Moisture & Shine Cream 100 ml
>Tjäna 349 poäng/17,45 kr Tjäna 349 poäng/17,45 kr
Din varukorg blir totalt 349 poäng som sedan kan omvandlas till en värdekupong på 17,45 kr.

local_shipping Fi frakt på order över 1500kr

Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo är ett silverschampo som tar bort varma toner i blont, silvrigt eller grått hår för en klar blond nyans. Schampot passar alla blonda hår och neutraliserar gula nyanser. Innehåller bland annat extrakt från barken i vilda körsbärsträd som ger håret glans och gör det lätthanterligt och silkeslent, avokadoolja som ger näring samt hydrolyserat keratin som återställer fukt, elasticitet, lyster och gör håret mjukt. Fritt från sulfater och parabener.  
Bust Your Brass Cool Blonde Conditioner 250 ml 
Bust Your Brass Cool Blonde Conditioner är ett balsam som tar bort varma toner i blont, silvrigt eller grått hår för en klar blond nyans. Balsamet passar alla blonda hår och neutraliserar gula nyanser. Innehåller bland annat hydrolyserat keratin som penetrerar porösa och skadade delar i och på fjällskliktet för att sedan reparera samt återställa fukt, lyster, mjukhet och elasticiteten i håret. Balsamet innehåller även sheasmör som penetrerar hårets fjällskikt och ger näring på djupet samtidigt som det ger glans och mjukhet. Fritt från sulfater och parabener.  
Supernova Blonde Violet Moisture & Shine Cream 100 ml
Supernova Blonde Violet Moisture & Shine Cream är en violett leave-inkräm för blonda hår som ger håret en klar blond nyans samtidigt som den konditionerar håret utan att tynga ner. Leave-inkrämen tämjer frizz samtidigt som den ger glans och skyddar håret mot värme. Perfekt för fint till normalt hår. Berikat med butylenglykol som hjälper till att öka hårets förmåga att behålla fukt och samtidigt ge en silkeslen och slät textur, aminosyror från natriumkokoyl som skyddar stressat hår samtidigt som det återställer hårets glans och mjukhet för ett friskt hår samt havtornsolja som är rik på vitamin A och C, antioxidanter och omega-fettsyror. Fri från parabener och sulfater.
chat Kommentarer (0)